Bursa Teknik Üniversitesi

İndirim Oranları

Kamu Kurum ve Kuruluşları %15
IMEP Protokolü Yapılan Kuruluşlar %15
BTU Öğretim Elemanları1 %60
Diğer Üniversite Personeli %25
Karşılıklı İndirimli Test Protokolü Yapılan Kurum ve Kuruluşlar (BUTAL ve BUTEKOM) (Mütekabiliyet aranır) (En Fazla) %25
BTÜ Öğrencileri (Yürütücüsü olduğu proje (Teknofest, TÜBİTAK vb.) kapsamındaki test-analiz taleplerinde geçerlidir.)2 %70
BTÜ Öğrencileri ve Diğer Öğrenciler %25
Diğer Öğrenciler (Yürütücüsü olduğu proje (Teknofest, TÜBİTAK vb.) kapsamındaki test-analiz taleplerinde geçerlidir.)3 %50
Bursa Teknoparktaki Kuruluşlar %20
Diğer Teknoparklardaki Kuruluşlar ve Ar-Ge Merkezleri %15
BTÜ Öğrencileri (Yürütücüsü olduğu Teknofest, Tübitak gibi projeleri varsa) %60


İndirim oranları Fakülteler ve MERLAB’da test ve analiz hizmetlerinde geçerlidir.

1BTÜ öğretim elemanlarının “TEZ”, “YAYINLAR”, BAP koordinatörlüğünce veya Resmi kurumlarca desteklenen araştırma projeleri kapsamındaki çalışmaları için geçerlidir.
2 MERLAB’da geçerlidir.
3 MERLAB’da geçerlidir.


Gerçek ve tüzel kişilerce yapılacak (mesai içi ve mesai dışı) hizmet talepleri minimum ücretleri*

Prof. Dr. Doç. Dr. Dr. Öğr. Üyesi / Doktoralı Öğretim Elemanları
25.000,00 TL + KDV 22.500,00 TL + KDV 20.000,00 TL + KDV


* Mesai saatleri içinde verilecek hizmetler için azami aylık çalışma süresi 5 (beş) iş günüdür.
* 8 Saati geçen eğitimlerde bu oranlar uygulanmaz.
* Yukarda belirtilen hizmetler için kurum imkânları kullanılmayacaktır.
* Belirtilen ücretler minimum olup, eğitim/danışmanlık hizmetine göre arttırılabilir.
* Kamu Kurum ve kuruluşlarına verilen hizmetler ve mesai saatleri dışında gerçekleştirilen danışmanlık hizmetleri minimum ücrete tabidir.
* Ulaşım, konaklama ve hizmetin gerektirdiği diğer ücretler hizmeti talep edene aittir.

Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Derin Öğrenme ve Yapay Zekâ Küme Bilgisayar Sistemi Ücretlendirme Detayları

Bu ücretler sadece kullanım içindir, eğitim talepleri veya destek talepleri bu fiyata dâhil değildir.

Sistemin Kullanım Ücretleri:
- 1 Gün 150,00 TL + KDV
- 1 Hafta 750,00 TL + KDV
- 15 Gün 1.500,00 TL + KDV
- Aylık 3.000,00 TL + KDV

Destek:
- Her bir teknik destek talebi 500,00 TL’dir.
- Teknik destek talebi sorun çözme veya kişinin ihtiyaç duyduğu yazılım sürümlerinin kurulumunu kapsar.
- Script oluşturma veya sisteme bağlanma için destek 1.000,00 TL’dir.

BTÜ, Önceden Haber Vermeksizin Ücretleri ve/veya Ücretlendirme Sistemini Değiştirme Hakkına Sahiptir.
Yalnızca bir kategoride indirim yapılır. İndirimler birleştirilemez.


Gıda Mühendisliği Bölümü
Maya sayım
Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001- BAM: Yeasts, Molds and Mycotoxins
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Küf sayımı
Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001- BAM: Yeasts, Molds and Mycotoxins
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Toplam Bakteri Sayısı (Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı)
Dökme Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Aerobic Plate Count
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Organik asitler
AOAC method 986.13
500
Gıda Mühendisliği Bölümü
Akrilamid
Gökmen, Şenyuva, Acar and Sarıoğlu, 2005
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
HMF analizi
Hamzalıoğlu and Gökmen, 2018
500
Gıda Mühendisliği Bölümü
Fosfor tayini
Fontaine, 1942
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Nitrat, nitrit, sülfat tayinleri
Miranda, Espey and Wink 2001, Goguel, 1969
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Alkol oranı
BUCHİ / K-355
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kjeldahl yöntemi ile azot tayini
AOAC 991.20
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kurumaddede yağ tayini
BUCHİ - E816
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Yağ tayini
TS EN ISO 659; TS EN ISO 2664
200
Gıda Mühendisliği Bölümü
Brix veya kırılma indisi/Otomatik Refraktometre, Kyoto KEM / RA-600
AOAC 932.12
100
Gıda Mühendisliği Bölümü
Tek bir tekstürel özelliğin belirlenmesi
-
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
TPA analizi
Stable Micro System TA.HDPLUS
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Sorpsiyon izotermi
NOVASINA AG / LABMASTER-AW
800
Gıda Mühendisliği Bölümü
Su Aktivitesi Tayini
NOVASINA AG / LABMASTER-AW
150
Gıda Mühendisliği Bölümü
Santrifüj (Gerber)
TS ISO 2446
350
Gıda Mühendisliği Bölümü
Viskozite ölçümü
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Frekans Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gerinim (Strain) Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Sıcaklık Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
pH Metre, OHAUS - ST3100
TS 1728 ISO 1842, TS 774, TS 591
200
Gıda Mühendisliği Bölümü
Nem Tayini
OHAUS / MB45
150
Gıda Mühendisliği Bölümü
Fırın (Kül) (1100°C)
TS EN ISO 2171
100