Bursa Teknik Üniversitesi
İndirim Oranları

Kamu Kurum ve Kuruluşları %15
IMEP Protokolü Yapılan Kuruluşlar %15
BTU Öğretim Elemanları1 %60
Diğer Üniversite Personeli %25
Karşılıklı İndirimli Test Protokolü Yapılan Kurum ve Kuruluşlar (BUTAL ve BUTEKOM) (Mütekabiliyet aranır) (En Fazla) %25
Öğrenciler %10 (Fakülteler, MERLAB)
BTÜ Öğrencileri (yürütücüsü olduğu Teknofest, Tübitak gibi projeleri varsa) %60
Diğer Öğrenciler %25
Bursa Teknoparktaki Kuruluşlar %20
Diğer Teknoparklardaki Kuruluşlar ve Ar-Ge Merkezleri %15

İndirim oranları Fakülteler ve MERLAB’da test ve analiz hizmetlerinde geçerlidir.
1BTÜ öğretim elemanlarının “TEZ”, “YAYINLAR”, BAP koordinatörlüğünce veya Resmi kurumlarca desteklenen araştırma projeleri kapsamındaki çalışmaları için geçerlidir.

Gerçek ve tüzel kişilerce yapılacak hizmet talepleri minimum ücretleri*

Prof. Dr. Doç. Dr. Dr. Öğr. Üyesi / Doktoralı Öğretim Elemanları
25.000,00 TL + KDV 22.500,00 TL + KDV 20.000,00 TL + KDV


* Mesai saatleri içinde verilecek hizmetler için azami aylık çalışma süresi 5 (beş) iş günüdür.
* 8 Saati geçen eğitimlerde bu oranlar uygulanmaz.
* Yukarda belirtilen hizmetler için kurum imkânları kullanılmayacaktır.
* Belirtilen ücretler minimum olup, eğitim/danışmanlık hizmetine göre arttırılabilir.
* Kamu Kurum ve kuruluşlarına verilen hizmetler ve mesai saatleri dışı için minimum ücret belirlenmemiştir. Ancak, eğitim/danışmanlık hizmetine göre birimler minimum ücret belirleyebilirler.
* Ulaşım, konaklama ve hizmetin gerektirdiği diğer ücretler hizmeti talep edene aittir.

Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Derin Öğrenme ve Yapay Zekâ Küme Bilgisayar Sistemi Ücretlendirme Detayları

Bu ücretler sadece kullanım içindir, eğitim talepleri veya destek talepleri bu fiyata dâhil değildir.

Sistemin Kullanım Ücretleri:
- 1 Gün 150,00 TL + KDV
- 1 Hafta 750,00 TL + KDV
- 15 Gün 1.500,00 TL + KDV
- Aylık 3.000,00 TL + KDV

Destek:
- Her bir teknik destek talebi 500,00 TL’dir.
- Teknik destek talebi sorun çözme veya kişinin ihtiyaç duyduğu yazılım sürümlerinin kurulumunu kapsar.
- Script oluşturma veya sisteme bağlanma için destek 1.000,00 TL’dir.

BTÜ, Önceden Haber Vermeksizin Ücretleri ve/veya Ücretlendirme Sistemini Değiştirme Hakkına Sahiptir.
Yalnızca bir kategoride indirim yapılır. İndirimler birleştirilemez.

Gıda Mühendisliği Bölümü
Sıcaklık Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gerinim (Strain) Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
Gıda Mühendisliği Bölümü
Frekans Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
Gıda Mühendisliği Bölümü
Viskozite ölçümü
ANTON PAAR - MCR 302
Gıda Mühendisliği Bölümü
Santrifüj (Gerber)
TS ISO 2446
Gıda Mühendisliği Bölümü
Su Aktivitesi Tayini
NOVASINA AG / LABMASTER-AW
Gıda Mühendisliği Bölümü
Sorpsiyon izotermi
NOVASINA AG / LABMASTER-AW
Gıda Mühendisliği Bölümü
TPA analizi
Stable Micro System TA.HDPLUS
Gıda Mühendisliği Bölümü
Tek bir tekstürel özelliğin belirlenmesi
-
Gıda Mühendisliği Bölümü
Brix veya kırılma indisi/Otomatik Refraktometre, Kyoto KEM / RA-600
AOAC 932.12
Gıda Mühendisliği Bölümü
Yağ tayini
TS EN ISO 659; TS EN ISO 2664
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kurumaddede yağ tayini
BUCHİ - E816
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kjeldahl yöntemi ile azot tayini
AOAC 991.20
Gıda Mühendisliği Bölümü
Alkol oranı
BUCHİ / K-355
Gıda Mühendisliği Bölümü
Nitrat, nitrit, sülfat tayinleri
Miranda, Espey and Wink 2001, Goguel, 1969
Gıda Mühendisliği Bölümü
Fosfor tayini
Fontaine, 1942
Gıda Mühendisliği Bölümü
HMF analizi
Hamzalıoğlu and Gökmen, 2018
Gıda Mühendisliği Bölümü
Akrilamid
Gökmen, Şenyuva, Acar and Sarıoğlu, 2005
Gıda Mühendisliği Bölümü
Organik asitler
AOAC method 986.13
Gıda Mühendisliği Bölümü
Toplam Bakteri Sayısı (Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı)
Dökme Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Aerobic Plate Count
Gıda Mühendisliği Bölümü
Küf sayımı
Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001- BAM: Yeasts, Molds and Mycotoxins
Gıda Mühendisliği Bölümü
Maya sayım
Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001- BAM: Yeasts, Molds and Mycotoxins
Gıda Mühendisliği Bölümü
Küf Sayımı (Howard Lamı ile)
Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Yeasts, Molds and Mycotoxins
Gıda Mühendisliği Bölümü
Staphylococcus aureus aranması
Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Staphylococcus aureus
Gıda Mühendisliği Bölümü
Koliform sayımı (katı besiyeri)
Dökme Plak Yöntemi / FDA 2002 -BAM: Enumeration of Escherichia coli and the Coliform Bacteria