Bursa Teknik Üniversitesi

Gıda Mühendisliği Bölümü
Antioksidan aktivite analizi
DPPH Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Danışmanlık (Proje ve Firma Danışmanlığı)
-
Gıda Mühendisliği Bölümü
Teknik Rapor düzenleme/Bilirkişi raporu
-
9000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Liyofilizatör Kullanımı
-
400
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
Analizi hazır hale getirmek için numune hazırlama
Analiz
300
Kimya Mühendisliği Bölümü
Gaz Kromatografi - FID
21 ve üstü numune Kantitatif Analiz
350
Kimya Mühendisliği Bölümü
Gaz Kromatografi - FID
11-20 arası numune Kantitatif Analiz
400
Kimya Mühendisliği Bölümü
Gaz Kromatografi - FID
1-10 arası numune Kantitatif Analiz
550
Kimya Mühendisliği Bölümü
Rotasyonel Reometre
Viskozit Ölçümü
600
Kimya Mühendisliği Bölümü
Rotasyonel Reometre
Frekans Taraması
525
Kimya Mühendisliği Bölümü
Rotasyonel Reometre
Sıcaklık Taraması
750
Kimya Mühendisliği Bölümü
Attensıon Theta Lıte - Gonyometre
Yüzey Enerjisi
750
Kimya Mühendisliği Bölümü
Attensıon Theta Lıte - Gonyometre
Yüzey Gerilimi
360
Kimya Mühendisliği Bölümü
Attensıon Theta Lıte - Gonyometre
Temas Açısı
340
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
Seminer/Kurs (Prof. Dr.)
Ar-Ge
20000
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
Seminer/Kurs (Doç. Dr.)
Ar-Ge
16000
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
Seminer/Kurs (Dr. Öğr. Üyesi)
Ar-Ge
12000
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
Eğitim (Prof. Dr.)
Ar-Ge
20000
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
Eğitim (Doç. Dr.)
Ar-Ge
16000
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
Eğitim (Dr. Öğr. Üyesi)
Ar-Ge
12000
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
Danışmanlık (Prof. Dr.)
Ar-Ge
20000
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
Danışmanlık (Doç. Dr.)
Ar-Ge
16000
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü
Danışmanlık (Dr. Öğr. Üyesi)
Ar-Ge
12000
Biyomühendislik Bölümü
Ökaryotik-Prokaryotik(16 s-18 s rrna veya ITS)Mikroorganizma tanıla
Yilmaz ve Phlips, 2011
Makine Mühendisliği Bölümü
Danışmanlık Hizmetleri (Firmaya sınırlı süreli danışmanlık)
-