Bursa Teknik Üniversitesi
Test Analiz Sistemi
Ana Sayfa
BYS
Giriş
Bölüm
Test / Analiz / Cihaz
Yöntem / İlgi Standart
Fiyat (TL)
Çevre Mühendisliği Bölümü
İnstrumental metot geliştirme/Uçuş zamanlı kütle spektrometresi (Q-TOF) LC/MS
Kromatografik
4000-6000
Çevre Mühendisliği Bölümü
Hedefsiz kütüphane taraması/Uçuş zamanlı kütle spektrometresi (Q-TOF) LC/MS
Kromatografik
4000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Liyofilizatör Kullanımı
-
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Fenolik bileşen tayini
Kromatografik (HPLC-DAD/FLD)
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Staphylococcus aureus aranması
Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Staphylococcus aureus
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Koliform (EMS)
En Muhtemel Sayı Yöntemi / FDA 2002- BAM:Enumeration of Escherichia coli and the Coliform Bacteria
400
Çevre Mühendisliği Bölümü
Uçucu organik madde tayini /Kül fırın 1200 C
Gravimetrik/ SM 2540 E
400
Çevre Mühendisliği Bölümü
Toplam Fosfor (P)/ Spektrofotometre
Spektrofotometrik/SM 4500-P
400
Kimya Mühendisliği Bölümü
Gaz Kromatografi - FID
11-20 arası numune Kantitatif Analiz
400
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
Homojenizatör (Ultrasonik)
Cihaz Kullanımı
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
UV-VIS Spektrometre
Numune Hazırlama
400
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
Bakalite Alma
Metalografi işlemleri için numune sabitleme işlemi
400
Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü
FT-IR Spektrometre
Spektrum çekimi (ATR)
400
Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü
FT-IR Spektrometre
Spektrum çekimi(örnek hazırlama)
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Sıcaklık Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gerinim (Strain) Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Frekans Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Viskozite ölçümü
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Tek bir tekstürel özelliğin belirlenmesi
-
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kjeldahl yöntemi ile azot tayini
AOAC 991.20
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Nitrat, nitrit, sülfat tayinleri
Miranda, Espey and Wink 2001, Goguel, 1969
400
Kimya Bölümü
Su Banyosu
Çalışma sıcaklığı: +5°C-100°C
40
Kimya Bölümü
Buz Makinesi
Kar buz
40
İnşaat Mühendisliği Bölümü
Birim hacim kütlenin belirlenmesi (Doğrusal ölçüm yöntemi)
TS EN ISO 17892-2
396
İnşaat Mühendisliği Bölümü
Tek eksenli basınç dayanımı deneyi (Parça kayadan numune alarak) 1 adet numune için
TS EN 1926/ASTM D2938
3916
İlk
Önceki
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Sonraki
Son