Bursa Teknik Üniversitesi
Test Analiz Sistemi
Ana Sayfa
BYS
Giriş
Bölüm
Test / Analiz / Cihaz
Yöntem / İlgi Standart
Fiyat (TL)
Çevre Mühendisliği Bölümü
Hedefsiz kütüphane taraması/Uçuş zamanlı kütle spektrometresi (Q-TOF) LC/MS
Kromatografik
4000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Fenolik bileşen tayini
Kromatografik (HPLC-DAD/FLD)
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Aminoasit kompozisyonu
Kromatografik (HPLC-DAD/FLD)
750
Gıda Mühendisliği Bölümü
Aminoasit kompozisyonu
Kromatografik (HPLC-DAD/FLD)
1500
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
Elek Sarsma Cihazı
Kuru Analiz
480
Kimya Bölümü
Gaz Kromatografi-Kütle Spektrometresi (GC-MS)
Kütüphane Tarama
435
Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü
Mikroskop – Upright
Lif ve polimerde kesit alma
300
Makine Mühendisliği Bölümü
5 Eksen Tel Erozyon Tezgahı
Malzeme Kalınlık > 2 mm
Yapılacak işe göre belirlenir.
Çevre Mühendisliği Bölümü
Çözünmüş oksijen / Oksijen metre
Membran elektrodu/SM 4500-O
150
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kullanım sularında Koliform-E.coli aranması
Membran filtrasyon
350
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
Elektrolitik Parlatma Cihazı
Metalik Numunelere Elektrolitik Parlatma ve Dağlama
700
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
Bakalite Alma
Metalografi işlemleri için numune sabitleme işlemi
100
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
Bakalite Alma
Metalografi işlemleri için numune sabitleme işlemi
400
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
Bakalite Alma
Metalografi işlemleri için numune sabitleme işlemi
200
Kimya Bölümü
Gaz Kromatografi-Kütle Spektrometresi (GC-MS)
Metod Geliştirme
1540
Kimya Bölümü
Semi-Preparatif HPLC
Metod Geliştirme
1800-2800
Kimya Mühendisliği Bölümü
Endüktif Eşleşmiş Plazma Optik Emisyon Spektrofotometresi
Mikrodalga ile çözme işlemi
1000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Nitrat, nitrit, sülfat tayinleri
Miranda, Espey and Wink 2001, Goguel, 1969
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Su Aktivitesi Tayini
NOVASINA AG / LABMASTER-AW
150
Gıda Mühendisliği Bölümü
Sorpsiyon izotermi
NOVASINA AG / LABMASTER-AW
800
Gıda Mühendisliği Bölümü
UV-VIS Spektrometre
Numune Hazırlama
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Spesifik migrasyon analizi
Numune Hazırlama (EN 13130-1)
500
Gıda Mühendisliği Bölümü
Spesifik migrasyon analizi
Numune Hazırlama + Ekstraksiyon
1000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Nem Tayini
OHAUS / MB45
150
Kimya Bölümü
Manyetik alınganlık ölçümü
Ölçü Çalışma sıcaklığı : oda sıcaklığı
440
İlk
Önceki
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Sonraki
Son