Bursa Teknik Üniversitesi

Gıda Mühendisliği Bölümü
Sıcaklık Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gerinim (Strain) Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Frekans Taraması
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Viskozite ölçümü
ANTON PAAR - MCR 302
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Liyofilizatör Kullanımı
-
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Teknik Rapor düzenleme/Bilirkişi raporu
-
9000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Danışmanlık (Proje ve Firma Danışmanlığı)
-
Gıda Mühendisliği Bölümü
Tek bir tekstürel özelliğin belirlenmesi
-
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Antioksidan aktivite analizi
ABTS Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Brix veya kırılma indisi/Otomatik Refraktometre, Kyoto KEM / RA-600
AOAC 932.12
100
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kjeldahl yöntemi ile azot tayini
AOAC 991.20
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Organik asitler
AOAC method 986.13
500
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kurumaddede yağ tayini
BUCHİ - E816
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Alkol oranı
BUCHİ / K-355
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Antioksidan aktivite analizi
CUPRAC Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Toplam Bakteri Sayısı (Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı)
Dökme Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Aerobic Plate Count
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Koliform sayımı (katı besiyeri)
Dökme Plak Yöntemi / FDA 2002 -BAM: Enumeration of Escherichia coli and the Coliform Bacteria
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Antioksidan aktivite analizi
DPPH Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Toplam migrasyon analizi (Herbir simulant için)
EN 1186-1,3,7,9,14
700
Gıda Mühendisliği Bölümü
Toplam migrasyon analizi (Tekrar kullanımda herbir simulant için)
EN 1186-1,3,7,9,14
2000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Koliform (EMS)
En Muhtemel Sayı Yöntemi / FDA 2002- BAM:Enumeration of Escherichia coli and the Coliform Bacteria
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Fekal koliform, E. coli sayımı (EMS)
En Muhtemel Sayı Yöntemi / FDA 2002- BAM:Enumeration of Escherichia coli and the Coliform Bacteria
500
Gıda Mühendisliği Bölümü
Toplam Fenolik Madde analizi
Folin Coicoeltu Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Fosfor tayini
Fontaine, 1942
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Antioksidan aktivite analizi
FRAP Yöntemi
600