Bursa Teknik Üniversitesi

Gıda Mühendisliği Bölümü
Aminoasit kompozisyonu
Kromatografik (HPLC-DAD/FLD)
1500
Gıda Mühendisliği Bölümü
Aminoasit kompozisyonu
Kromatografik (HPLC-DAD/FLD)
750
Gıda Mühendisliği Bölümü
Fenolik bileşen tayini
Kromatografik (HPLC-DAD/FLD)
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Toplam Fenolik Madde analizi
Folin Coicoeltu Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Antioksidan aktivite analizi
ABTS Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Antioksidan aktivite analizi
CUPRAC Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Antioksidan aktivite analizi
FRAP Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Antioksidan aktivite analizi
DPPH Yöntemi
600
Gıda Mühendisliği Bölümü
Danışmanlık (Proje ve Firma Danışmanlığı)
-
Gıda Mühendisliği Bölümü
Teknik Rapor düzenleme/Bilirkişi raporu
-
9000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Liyofilizatör Kullanımı
-
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Spesifik migrasyon analizi
Numune Hazırlama + Ekstraksiyon
1000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Spesifik migrasyon analizi
Numune Hazırlama (EN 13130-1)
500
Gıda Mühendisliği Bölümü
Toplam migrasyon analizi (Tekrar kullanımda herbir simulant için)
EN 1186-1,3,7,9,14
2000
Gıda Mühendisliği Bölümü
Toplam migrasyon analizi (Herbir simulant için)
EN 1186-1,3,7,9,14
700
Gıda Mühendisliği Bölümü
UV-VIS Spektrometre
Spektrum tarama (sıvı numune)
250
Gıda Mühendisliği Bölümü
UV-VIS Spektrometre
Numune Hazırlama
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kullanım sularında Koliform-E.coli aranması
Membran filtrasyon
350
Gıda Mühendisliği Bölümü
Antimikrobiyal etki belirleme
Sıvı Mikrodilüsyon Yöntemi / CLSI (M07-A10); CLSI (M11-A6); NCCLS (M27-A2)
1800
Gıda Mühendisliği Bölümü
Dezenfektan etkinlik testi
Sıvı Mikrodilüsyon Yöntemi / CLSI (M07-A10); CLSI (M11-A6); NCCLS (M27-A2)
1100
Gıda Mühendisliği Bölümü
Fekal koliform, E. coli sayımı (EMS)
En Muhtemel Sayı Yöntemi / FDA 2002- BAM:Enumeration of Escherichia coli and the Coliform Bacteria
500
Gıda Mühendisliği Bölümü
Koliform (EMS)
En Muhtemel Sayı Yöntemi / FDA 2002- BAM:Enumeration of Escherichia coli and the Coliform Bacteria
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Koliform sayımı (katı besiyeri)
Dökme Plak Yöntemi / FDA 2002 -BAM: Enumeration of Escherichia coli and the Coliform Bacteria
300
Gıda Mühendisliği Bölümü
Staphylococcus aureus aranması
Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Staphylococcus aureus
400
Gıda Mühendisliği Bölümü
Küf Sayımı (Howard Lamı ile)
Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Yeasts, Molds and Mycotoxins
200